BKT piedāvā POWERTRAILER SR 331 riepu. Jauno modeli raksturo tā izturība un degvielas ekonomija.

BKT piedāvā POWERTRAILER SR 331 riepu. Jauno modeli raksturo tā izturība un degvielas ekonomija.

13.06.2024

BKT piedāvā POWERTRAILER SR 331 riepu

Jauno modeli raksturo tā izturība un degvielas ekonomija

Jaunā Indijas daudznacionālā uzņēmuma ražotā radiālā riepa ar cietu metāla kordu ir īpaši izstrādāta lauksaimniecības tehnikas darbiem.

Seregno (Itālija), 23. aprīlis, 2024.

BKT oficiāli laidis klajā POWERTRAILER SR 331 pilnībā tērauda radiālo riepu, par kuru tika paziņots jau pirms dažiem mēnešiem un kura ieņem flagmaņa vietu starp uzņēmuma ražotajiem produktiem. Šim vadošajam bezceļu riepu ražotājam ir vairāk nekā 3600 produktu, un tas ir plašākais tirgū pieejamo riepu klāsts.

POWERTRAILER SR 331 ir jaunums, ko lauksaimniecības pasaule ir gaidījusi: risinājums, kas īpaši izstrādāts, lai apmierinātu mainīgās vajadzības, kas raksturīgas piekabju un cisternu pārvadājumiem. Tas patiešām ir īpaši piemērots kravu autopārvadājumiem, nodrošinot izcilu veiktspēju un efektīvu darbību.

"POWERTRAILER SR 331 ir inovatīvs un izcils risinājums veiktspējas ziņā, īpaši uz ceļa, kas pārsniedz mūsu cerības un apliecina BKT apņemšanos nodrošināt augstas kvalitātes produktus. Ar šo jauno riepu mēs vēlamies nodrošināt augstāka līmeņa vispārējo gala patēriņa pieredzi. Patiesībā, salīdzinot ar līdzīgiem tirgū pieejamiem risinājumiem, POWERTRAILER SR 331 izceļas ar savu izturību un degvielas ekonomiju. Tas ir pozitīvs ieguldījums vides labā," komentē Pjero Torassa (Piero Torassa), BKT inženiertehniskais vadītājs.

Turklāt jaunajai riepai ir labas flotācijas īpašības, kas palīdz samazināt augsnes sablīvēšanos, novēršot augsnes bojājumus un saglabājot tās struktūru. Vienlaikus zemāka rites pretestība nodrošina degvielas patēriņa un līdz ar to arī izmaksu ietaupījumu.

Vēl viena svarīga POWERTRAILER SR 331 iezīme ir lieliskā stabilitāte pat lielā ātrumā un visgrūtākajās braukšanas situācijās, piemēram, līkumos vai apļveida krustojumos, kur notiek ievērojama kravas pārdale. Pateicoties konstrukcijai, kas pilnībā izgatavota no metāla korda, riepa demonstrē visaugstāko veiktspēju pat augstas slodzes apstākļos. Īpašais sānu malas dizains ar izvirzītām rievām garantē uzticamu aizsardzību pret triecieniem un berzi, savukārt sešstūraina borta mala ar pastiprinātu aizsargapvalku nodrošina perfektu riepas piegulšanu uz diska aploces.

Īpaši jāatzīmē priekšrocības, ko gūst operators, pateicoties vairāku bloku protektora rakstam, vadītājs var baudīt visaugstāko komfortu un vienmērīgu braukšanu pat mitros apstākļos. Turklāt šis protektora raksts nodrošina vienmērīgu nodilumu, samazinot vilces radīto vibrāciju.

POWERTRAILER SR 331 ir lielisks BKT inovāciju piemērs, kas apliecina uzņēmuma ievērojamo progresu pētniecībā un attīstībā, kuras mērķis ir rast progresīvus risinājumus, lai apmierinātu sarežģītās lauksaimniecības transporta prasības.