FL 695 - spēcīga un universāla BKT riepa, kas liek palūkoties uz agrorūpniecisko piekabju veiktspēju no cita skatu punkta

FL 695 - spēcīga un universāla BKT riepa, kas liek palūkoties uz agrorūpniecisko piekabju veiktspēju no cita skatu punkta

Indijas daudznacionālā uzņēmuma radiālā riepa ar tērauda borta lentēm, kas īpaši piemērota tam, lai uzlabotu būvniecības un agrotransporta nozares veiktspēju.

Serenjo, 3. jūlijs, 2024 - BKT uzmanības centrā ir FL 695 - riepa ar tērauda borta lenti, kas ir īpaši piemērota tam, lai optimizētu būvniecībā un agrotransportā izmantoto piekabju veiktspēju. Šis jaunais produkts lieliski papildina BKT riepu klāstu, kurā jau ietilpst vairāk nekā 3600 produktu, tādējādi nostiprinot uzņēmuma vadošo pozīciju bezceļu riepu nozarē, piedāvājot visplašāko tirgū pieejamo produktu klāstu.

Pieaugot globālajam pieprasījumam pēc lauksaimniecības produktiem, kā arī attīstoties modernajām tehnoloģijām, piekabes un traktori kļūst arvien pieprasītāki un izplatītāki. Šāda veida tehnika, kuru tradicionāli izmanto lauksaimniecības darbu veikšanai, tagad tiek izmantota arī būvniecībā, jo tā ir elastīga, jaudīga un viegli pielāgojama dažādiem pielietojuma veidiem. Lauksaimniecības un rūpniecības tehnikas operatori arvien vairāk cenšas optimizēt savu darbarīku izmantošanu, lai izvairītos no dīkstāves periodiem un pilnībā izmantotu to potenciālu dažādos darbības apstākļos. Šo tendenci veicina tādu revolucionāru tehnoloģiju parādīšanās kā, piemēram, precīzā lauksaimniecība, robotika un elektriskie traktori, kas uzlabo darba efektivitāti un ilgtspēju.

"Ar FL 695 palīdzību mēs vēlējāmies radīt riepu, kas atbilstu šaurām lauksaimniecības nozares prasībām, kur piekabēm ir būtiska loma kopējā produktivitātē, kā arī tām ir liela ietekme uz veiktspēju un darbības efektivitāti. Bet tas vēl nav viss: FL 695 atbilst arī stabilitātes, daudzpusības un izturības prasībām visos ekspluatācijas apstākļos, pierādot, ka tā ir nepārspējama riepa, kas ir rūpīgas izpētes un izstrādes procesa rezultāts un paredzēta, lai nodrošinātu operatoriem ilgu tehnikas kalpošanas laiku," komentē BKT produktu vadītājs Deniss Pikkolo (Denis Piccolo).

FL 695 unikālais centrālais protektora raksts nodrošina izcilu stabilitāti un izturību jebkuros apstākļos, kā arī ļauj viegli pašattīrīties uz ceļiem, laukiem un citiem apvidiem. Protektora raksta dziļums palielina riepas kalpošanas laiku, savukārt pastiprinātais karkass un tērauda borta lentes efektīvi aizsargā pret caurduršanu. Arī ražošanas procesā izmantotais īpašais gumijas maisījums palielina izturību pret caurduršanu, tādējādi nodrošinot uzticamību pat vissarežģītākajos darba apstākļos.

Vēl viena FL 695 riepas priekšrocība ir tās daudzpusība, jo šāda veida riepa ir ideāls risinājums autotransportam ziemas sezonā un augsnes mēslošanai vasaras sezonā.

FL 695 riepa pašlaik ir pieejama četros izmēros: 600/55 R 26,5, 650/55 R 26,5, 600/60 R 30,5 un 710/50 R 30,5. Šī riepa papildina BKT jau tā plašo produktu klāstu un vēlreiz skaidri apliecina to, ka uzņēmums mērķtiecīgi īsteno savu stratēģiju - ražot augstas kvalitātes riepas, kas būs piemērotas pat visgrūtākajiem darbiem. Izvēloties piemērotāko riepu katram pielietojumam, tiek novērsta to priekšlaicīga nodilšana un pagarināts to kalpošanas laiks, kas, savukārt, palīdz samazināt izmaksas un negatīvo ietekmi uz apkārtējo vidi.

FL 695 riepa vēlreiz skaidri apliecina to, ka BKT pārliecinoši īsteno savu apņemšanos izstrādāt augsti specializētas tehnoloģijas, lai apmierinātu klientu un galapatērētāju atšķirīgās vajadzības. FL 695 ir inovatīvs dizains un modernas tehniskās īpašības, tāpēc tam ir lemts kļūt par etalona risinājumu agrorūpniecības nozarē.

Attēlu galerija