Agromežsaimniecības un mežsaimniecības iespēju izmantošana ar BKT FORESTMAX un FORESTLAND

Agromežsaimniecības un mežsaimniecības iespēju izmantošana ar BKT FORESTMAX un FORESTLAND

Lielākā daļa Eiropas valstu agromežsaimniecību atzinušas par daudzsološu lauksaimniecības praksi. Lai pilnībā izmantotu šīs prakses priekšrocības, BKT piedāvā divas patiesi inovatīvas augstas veiktspējas riepas.

Serenjo (Itālija), 2024. gada 23. maijs. Mūsdienās agromežsaimniecības sistēmas kļūst arvien izplatītākas, tādējādi palīdzot samazināt lauksaimniecības un meža zemju neaizsargātību pret klimata pārmaiņām. Vienlaikus tās ļauj saimniecībām palielināt savu noturību, kā arī izmantot no tām izrietošos ieguvumus un iespējas. Lai palīdzētu lauksaimniecības uzņēmumiem pilnībā izmantot agromežsaimniecības priekšrocības, BKT – vadošais bezceļu riepu ražotājs – nācis klajā ar divām riepām, kas ir īpaši izstrādātas, lai apmierinātu dažādas vajadzības, kur svarīga gan darbības efektivitāte lauksaimniecības zemē, gan veiktspēja meža zemē.

Abas riepas – FORESTMAX (radiālās) un FORESTLAND (diagonālās) – precīzi atbilst tipiskām lauku apvidu vajadzībām, kam raksturīga liela zemes daudzveidība, piemēram, agromežsaimniecībā, un tādēļ ir ļoti prasīgas no ekspluatācijas viedokļa un izaicinošas tehnikai.

Abi jaunie BKT produkti, kas laisti klajā pirms dažiem mēnešiem, ir uzticams un ļoti drošs risinājums, kura galvenā priekšrocība ir daudzpusība.

"Mēs meklējām risinājumu, kas atbilstu agrobiznesa prasībām, kur lauksaimniecības darbi mijas ar smagākiem darbiem, piemēram, mežsaimniecībā. Šīs divas jaunās riepas izceļas ar savu pielāgojamību lietošanai mainīgos un nelīdzenos apvidos, kur ir daudz zaru, koku atlūzu, sakņu, akmeņu un gružu, kas var sabojāt nepiemērotu aprīkojumu," komentē Denis Pikkolo (Denis Piccolo), BKT Europe lauksaimniecības riepu produktu vadītājs. "Tas neattiecas uz FORESTMAX un FORESTLAND riepām, kas ir ideāli piemērotas dažādām lauksaimniecības un mežsaimniecības vajadzībām."

Šo divu riepu galvenās iezīmes ir ilgmūžība un ārkārtēja izturība pret griezumiem un šķembām pat vissarežģītākajos darba apstākļos. FORESTMAX riepai ir īpaši izstrādāts protektora gumijas maisījums un tērauda lentes konstrukcija, kas ievērojami samazina caurduršanas risku meža apvidos; uz nelīdzena reljefa riepa nodrošina izcilu saķeri un stabilitāti. Savukārt FORESTLAND ir īpaši stipra un izturīga riepa, kas spēj pārvarēt arī vissarežģītākos apstākļus, pateicoties īpašam poliestera karkasam un spēcīgai sānu sienai, kas nodrošina ilgu produkta kalpošanas laiku.

Protektora izturības un pleca konstrukcijas kombinācija padara FORESTMAX par riepu ar lieliskām pašattīrīšanās īpašībām, ko var izmantot arī dažos lauksaimniecības darbos ar traktoriem, piemēram, augsnes apstrādei un akmeņu drupināšanai. Savukārt FORESTLAND atvērtā pleca konstrukcija nodrošina lielisku saķeri ar irdenu augsni, kā arī augstas pašattīrīšanās īpašības.

BKT FORESTMAX un FORESTLAND riepas atbilst uzņēmuma misijai ražot arvien efektīvākas riepas, kas īpaši izstrādātas, lai paātrinātu uz nākotni vērstu sistēmu attīstību un palielinātu uz kvalitāti orientētu uzņēmumu produktivitāti.

Stabilitāte ir vēl viena abu izstrādājumu iezīme, kas ir būtiska, lai droši varētu pārvarēt smagos mežsaimniecības darba apstākļus.

Ar FORESTMAX un FORESTLAND BKT īsteno savu apņemšanos laist tirgū arvien jaudīgākas riepas, kas ir īpaši izstrādātas, lai palīdzētu paātrināt rentablu sistēmu attīstību un uz kvalitāti orientētu uzņēmumu produktivitāti.